Laden Evenementen

Bootduik Vinkeveense plassen (max 12. personen) Let op: eigen bijdrage

10 september @ 08:00

Kosten: Het afhuren van het duikschip kost 500 euro per dag, indien we 12 personen meekrijgen zijn de kosten 41,66 per persoon

Let op: na aanmelden via de website kan dit niet meer geannuleerd worden, kun je onverhoopt niet mee dan zullen we proberen je plek te vullen indien dit niet lukt zal het verschuldigde bedrag alsnog betaald moeten worden

The ultimate bootduik experience!

Welkom aan boord van duikschip Susanna te Vinkeveen, de M/S Susanna is een beroepsvaartuig geheel ingericht als drijvende duikschool, voorzien van alle voorzieningen die benodigd zijn om een heerlijke bootduik dag op het water door te brengen!

We vertrekken vanaf zandeiland 4 waar je de auto vlak naast het schip kunt parkeren en je jou duikuitrusting gemakkelijk aan boord zet of op afspraak vanaf onze eigen vaste ligplaats (omheind) te Vinkeveen!

Met haar subtiele afmetingen van 19 meter lang, 4 meter breed, 1 meter diep en een doorvaart hoogte van 5 meter, biedt ze spectaculair veel ruimte zowel op het duikdek als binnen in de salon/annex theorie ruimte…Bootduiken wordt nooit meer hetzelfde 🙂

Wij hanteren een maximum van 12 passagiers zodat er altijd ruim voldoende bewegingsvrijheid & zitplaatsen aan boord overblijven, relax and enjoy your dive day!

Koffie, thee, Lunch, leen duik cilinder, onbeperkt duiken & vullen zijn inbegrepen!

Nieuw : Duiklift aan boord van ons duikschip!

Vanaf september 2021 hebben wij de duiktrap aan boord vervangen door een echte duiklift … bootduiken in Vinkeveen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk 🙂

Bootduik maken te Vinkeveen? minimale logistiek, maximaal comfort!

 

Belangrijke Info:

Met de Susanna duik je op de gevarieerde duiklocaties in het mooie plassengebied, waar je alleen per boot kunt komen. Om 10 uur ’s ochtends stap je op en totdat je aan het einde van de middag weer helemaal zen van de boot stapt, kun je onbeperkt duiken! Een dagtrip die voelt als vakantie!

Op Duikschip Susanna met het unieke panoramische uitzicht kun je rekenen op volledige verzorging. Koffie/thee en de lunch zijn bij de prijs inbegrepen, net als het gebruik van een duikfles en de flesvullingen. Waar je heen vaart en duikt, wordt in overleg bepaald.

https://www.duikschipvinkeveen.nl/

Duikregels duikschip Susanna
Korte maar heldere instructies over de belangrijkste duikregels voor het bootduiken te Vinkeveen vanaf ons duikschip
Duikregels-Susanna-2020.pdf

 

Huren van duikuitrusting aan boord
Prijslijst voor het huren van onze duikuitrusting tijdens Uw bootduiken op de Vinkeveense plassen (reserveren verplicht)
Rental-susanna-2020.pdf

 

Soepel aan en van boord!
Korte instructie om de in en ontscheping zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, zo houd U meer tijd over om te doen waarvoor U komt : bootduiken te Vinkeveen!
Susanna-boarding-2020.pdf

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
10 september
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Vinkeveen
Baambrugse Zuwe 141G
Vinkeveen, 3645 AE Nederland
+ Google Maps

Organisator

Ezra
E-mail:
lambersezra@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.