Laden Evenementen

Hemmoor Kreidesee (DE)

24 september

HELAAS HEBBEN WIJ HEMMOOR MOETEN ANNULEREN! WIJ GAAN KIJKEN NAAR HET INPLANNEN VAN EEN ANDER MOMENT.

——————————————————————————————————————————————————

YES Hemmoor staat weer op onze evenementen kalender. Blokkeer daarom alvast zaterdag 24 september in je agenda. Voor de kampeerliefhebbers is er de mogelijkheid om op 23 september al aan te reizen.

Daarnaast zijn er wat verplichtingen die in Hemmoor gelden waar iedereen zich aan moet voldoen namelijk het hebben van een dubbele kraan + aangesloten set of een complete stage met aangesloten set per duiker. Heb je nou geen dubbele kraan of stage overleg dit dan even met Mark en Rick. Daarnaast is het hebben van een medische keuring verplicht en moet deze getoond worden bij de aanmelding aan de balie daar ter plekke.

Het water is koud en helemaal op diepte dus het advies zou zijn minimaal 7mm + overpak of een droogpak.

Het doel is om minimaal 2 duiken te gaan maken. Eentje op “die strasse/einstieg 1” en eentje bij “Rüttler” (vrachtwagen).

Zou je de cursus “SSI deep” willen doen dan is dat hier zeker mogelijk! Dit is daarnaast de ideale mogelijkheid om met goede zichtwaarden je SSI Deep Dive Specialty te behalen. Voor meer info: https://dive2adventure.nl/cursusdeepdiving.html Meld je dan even bij Mark of bij mij en dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Er is een vulstation op het terrein aanwezig waar je bijna alles kunt vullen.

Samen rijden is mogelijk want het is vanaf Assen bijna 3 uur rijden. Eventueel overnachten is ook mogelijk maar dan moeten we even kijken en overleggen wie wat wil.

Over Hemmoor

Hemmoor is een geweldige duikstek met perfect zicht, veel leven en tal van objecten. Het is een oude steengroeve. Het bestaat uit vijf duikgebieden: ‘Het Bos’, ‘Het Strand’, ‘De Straat’, De ‘Andere Kant’ en de ‘Rüttler’. Je ziet krijtwanden, fabrieksinstallaties, steile drop-offs en nog veel meer. Fenomenaal duiken met soms tot 20 meter zicht!

Graag verneem ik van jullie wie er allemaal nog steeds mee kunnen en willen en wat jullie ideeën zijn ? Wil je als eerste up to date zijn stap dan alvast in deze groepsapp: https://chat.whatsapp.com/HHfpnHzxNVcCjSNgh2y3FB

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Uitgesteld

Gegevens

Datum:
24 september
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kreideseetaucher.de/

Locatie

Hemmoor
Cuxhavener Strasse 1
Hemmoor, 21745 Duitsland
+ Google Maps

Organisator

Ezra
E-mail:
lambersezra@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.