De duikverenging Dive2Adventure is in 2013 opgericht en is begonnen vanuit Duikschool Dive 2 Adventure

Samen met een groep fanatieke duikers is de vereniging opgezet omdat er behoefte was om in de winter periode door te duiken in een zwembad. Met de oprichting in 2013 was dit mogelijk.

Door de grote groei de afgelopen jaren zijn behoeftes veranderd en is er in 2021 besloten de duikvereniging om te zetten naar een diveteam om ons zo beter op de toekomst te kunnen richten, het diveteam staat onder leiding van Duikschool Dive 2 Adventure.

Leden

Nu we alweer een aantal jaar bestaan mogen we zeggen dat we al een hele mooie groep duikers in de vereniging hebben, het leden aantal zit daarmee ook al boven de 100 leden en groeit nog steeds.

Wil jij je ook aanmelden bij het dive team dan kan dat via de knop “Lid Worden”

Jeugd

In 2020 hebben we besloten om ook een speciale “Jeugd divisie” op te richten binnen het diveteam (de Scuba Explorers), omdat wij merkten dat de jeugd onder de 18 jaar op heel veel plekken niet terecht kan voor het duiken en wij deze groep juist willen stimuleren. Dus ben je onder de 18 jaar en heb jij jou passie gevonden in het duiken? dan ben je bij ons van harte welkom.

Wij zetten ons graag in om ook deze groep ook aan het duiken te houden onder begeleiding van duikinstructeurs van Dive 2 adventure