Zeelandweekend 18+19 Mei

Jaja het zeelandweekend is weer geweest met volop mooie duiken.

18 Mei kwamen we als eerst aan bij het koepeltje waar we onze eerste duik hebben gemaakt, het zicht was hier matig maar desondanks een leuke duik kunnen maken. Na een gezellige lunch bij het koepeltje zijn we doorgereisd naar zoetersbout waar het zicht beter was en we nog 2 mooie duikjes hebben gemaakt.
Na de laatste duik zijn we doorgereisd naar camping Zierikzee waar we onze tenten opgegooid hebben (sommige heel letterlijk) en de bbq in de fik hebben gestoken, sommige heren hadden nog zin in een lekkere boswandeling en hebben hier ook erg van genoten ;P

Zondag zijn we rustig aan begonnen met een lekker ontbijtje en hebben we de tenten weer opgeruimd. Onze 1e duik die op de planning stond was de zeelandbrug, hier was het erg druk en het zicht was onzeker dus hebben we besloten om door te reizen naar Dreischor, dit was een goede beslissing want het zicht was hier fantastisch. Na 2 mooie duiken zijn we retour gegaan naar het Noorden en onderweg nog gezellig bij Mac gegeten voor we afscheid van elkaar zeiden.

Beste duikers het was een top weekend en op naar volgend jaar!!!!

Onderwater foto’s gemaakt door: Ian Tettero & Gerjan de Vries
©Copyright D2a.nl

Gefeliciteerd met je diepduik specialty 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *