Het verhaal van Mellany

Op 26 juni was het dan eindelijk zover! We gingen op zoek naar big mama. Na een lange autorit met een pitstop in Zwolle kwamen we aan bij de Kempervennen. De bolderkarren werden gehaald en onze spullen ingeladen.

Toen we aankwamen bij DiveCompany werden we vriendelijk verwelkomd door Neno. Onder het genot van een kop koffie of thee deed hij de briefing. Buddy paren werden gemaakt en iedereen maakte zich klaar om het water in te gaan. Het water was mooi helder en het weer was ook top, Alle ingrediënten voor een mooie duik.

Mijn eerste duik ging ik samen met Julia en Bennie. We daalden rustig via het platform naar beneden en gingen vervolgens linksaf richting het wrak en buizen. Na een tijdje zagen we een grote paling tussen de stenen. We vervolgde onze duik met de schildpad navigatie van Bennie. We kwamen onderweg nog wat schooltjes met klein vis tegen. Bij terugkomst deed Neno de BBQ aan. Hij maakte voor ons een broodje hamburger als lunch. Deze was heerlijk. Na de lunch maakte we ons weer klaar voor duik 2.

Doordat ik weer last van mijn oor had gekregen moest ik helaas aan de kant blijven. Ik heb vervolgens lekker met mijn wetsuit in het water gezeten en toe gekeken hoe de rest het water in en uit ging. Toen we allemaal weer terug waren ging de diehards Patrick en Bennie voor duik 3. De rest begon met opruimen en nagenieten.

Toen de heren weer terug waren hebben we met z’n allen een deco drankje gedaan. Spullen inladen en terug met de bolderkar richting de auto’s. Daar namen we afscheid van elkaar. Ik heb samen met Bennie, Eric en Julia nog wat gegeten bij Paviljoen Nijstad. Ondanks dat we weinig meervallen hebben gezien was het toch een geslaagde dag! Op naar het volgende evenement!

#

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende activiteiten
17
Dec
Zwembad De Peppel
13
Jan
Jan 13,2024
20
Jan
Messe Düsseldorf GmbH