Op 23 oktober organiseerde wij onze eigen pubquiz voor onze leden, omdat door de corona heel veel activiteiten niet door konden gaan hebben wij geprobeerd zo een leuk alternatief te verzorgen….. en leuk was het!!
De avond begon met een “video vergadering” waarin iedereen kon deelnemen en zodra iedereen er was kon de pubquiz van start gaan, nou snap je wel dat wanneer er een mannetje of 10 in een “video vergadering” zitten met allemaal audio aan dat dit natuurlijk al gauw een gezellige chaos word, laat staan hoe later het werd en er wat meer bier genuttigd was 😛

De pubquiz bleef spannend en iedereen was zeer gewaagd aan elkaar, nadat Mark een lange tijd aan kop was gegaan moest hij helaas het podium verlaten voor Patrick O. die hem op het eind nog wist in te halen, zou de vraag “hoe noem je en kruising tussen een dromedaris en een kameel” Mark genekt hebben??? we zullen het nooit weten.. (p.s. het antwoord is: Hybridekameel). Na een kleine ander half uur was de pubquiz afgelopen en kwam Patrick O. als winnaar eruit, de volledige uitslag kun je hieronder zien.

Na de pubquiz is er nog lekker digitaal nageborreld en heeft quizmaster Mark iederen nog uitgedaagd met een paar extra vragen, die overigens veel te moeilijk waren, maar dat kan ook ergens anders aan gelegen hebben 😛

Ik kan niet wachten tot de volgende pubquiz, waarbij ik uit betrouwbare bronnen heb vernomen dat deze georganiseerd zal worden door Ezra en Denise, Ezra kennende kunnen we het thema van de quiz al wel raden.

Iedereen bedankt voor de gezellige avond en tot de volgende keer

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende activiteiten
17
Dec
Zwembad De Peppel
13
Jan
Jan 13,2024
20
Jan
Messe Düsseldorf GmbH